در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام و احترام
اینجانب قبل از دوره سربازی در شرکتی به مدت تقریبا 2سال مشغول کار بودم.وبا افتادن خدمت سربازی در شهر خودم دوباره در آن شرکت در زمان عصر مشغول به کار شدم.و در دوره خدمت سابقه بیمه ی من از طریق ان شرکت ثبت شده لذا سوال اینجانب از جنابعالی این است که آیا مشکلی برای آینده نخواهم داشت ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
مشکلی ندارد اما بعد از اتمام سربازی دیگر نیازی به انتقال سوابق خدمت سربازی نیز نمیباشد چون در دوره خدمت برایتان بیمه منظور شده است