در سازمان تامین اجتماعی توسط
آیا برای طلاق توسط تامین اجتماعی تحقیق محلی هم برای صدق ادعای طلاق صورت میپذیرد؟
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در صورت ایجاد تعهدات بلند مدت برای سازمان تامین اجتماعی و شبهه  سازمان میتواند جهت اصالت موضوع نسبت به در خواست  بازرسی های سه نفره جهت یقین و قطعیت و صوری نبودن اتفاق اقدام نمایید ومنع قانونی نداشته و قانونگذار این اجازه را به سازمان داده است