در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام . موتورمن  بیمه نداشته وتصادف کردم بایک افغانی بدون کارت.ایا دیه به او تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خسارات وارده به اتباعی که دارای گذرنامه و کارت اقامت داشته باشند پرداخت میشود و برای اتباع خارجی فاقد مجوز با نظر مراجع قضایی و نهادهای ذی ربط بعد از دلایل و علت نداشتن مجوز اقامت بررسی واتخاذ تصمیم خواهد شد و به اتباع خارجی فاقد مجوز نیز به خود شخص نه ولی به حساب وزارت خارجه واریز و پس از طی مراحل قانونی از طریق دیپلماتیک در کشور متبوعش به حساب ان کشور واریز میشود.