در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
مزایای و معایب بیمه مشاغل آزاد چیه ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
مزایا : انعطاف پذیر بودن به طوری که می توانید یکی از 3 نوع رو به اختیار انتخاب کنید و همچنین در انتخاب درمان ( دفترچه بیمه) ازاد هستید

معایب: خدمات کوتاه مدت برای ان اعمال نمی شود( اروتز و پروتز، کمک ازدواج و ..) دفترچه های درمانی آن هزینه بر است

و برای فردی که خواستار 3 دفترچه و بیشتر است توصیه نمی شود و اختیاری بهتر می باشد