در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
مزایای و معایب بیمه اختیاری چیه ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

مزایا : مســتمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و تعهداتی شامل درمان، هزینه‌های پروتز و اروتز، هزینه کفن‌ودفن

معایب : موارد زیر مشول نمی شود : بیمه بیکاری ، سابقه کار ، غرامت دستمزد ایام بیماری ، مرخصی زایمان ،  مورد حمایت قوانین و مقررات و دولت نمی باشد ، کمک هزینه ازدواج و تمام مواردی که مشمول قانون کار می باشد

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی