در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
من تحت تکفل پدر هستم.پدر خودشون شرکت ندارند.از بیمه ای که برای پدر رد میکنن دفترچه بیمه دارم.خودم شاغل هستم و بیمه برام رد میشه.مشکل هست؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سلام دوست عزیز شب خوش.

قانونا" شما بیش از یک دفترچه بیمه پایه نباید داشته باشید.

چون از طرف شرکت برای شما لیست بیمه رد میشه،پس شما قانونا" بیمه شده تامین اجتماعی هستین و سابقه براتون محاسبه میشه.

با دفترچه محل کارتون به اداره بیمه محل کار پدر که دفترچه براتون صادر شده مراجعه و نسبت به ابطال هر چه سریع تر آن اقدام نمایید.

ممکن است که در آینده از طرف سازمان تامین اجتماعی مشمول جریمه شوید.

موفق و پیروز باشید.