در دیه و بیمه خودرو توسط
باعرض سلام وخسته نباشید پارسال شهریور ماه تصادف کردیم طول درمان من یکسال تمدید شده و همین ماه قبل دادگاه حکم صادر کرده میخواستم بدونم مبنای پرداخت دیه94هست یا95؟

واینکه یکسال طول درمان طول کشیده مابه التفاوت هم پرداخت میشه یانه؟واینکه بیمه میگه مبلغ دیه بالاست باید تهران تایید کنه و یکماه طول میکشه تاییدش ایا این حرفشون قانونیه یا میپیچونن؟ ممنون از راهنماییتون
3 پاسخ
توسط
سلام دیه سال 94 پرداخت میشه و طول درمان نیز پرداخت میشود معمولا شعب شهرستان محدودیت پرداخت داشته و مبالغ بالا از شعبه مرکزی تهران تایید میگردد
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

شرکت های بیمه ای باید همان سالی که حکم صادر شده و نهایی شده به همان سال پرداخت کنند یعنی مال شمارا  باید به سال ۹۵ پرداخت کنند

و در صورتی که امسال در بیمه پروندتون ثبت بشه و سال دیگه پرداخت کنند

باید. به سال۹۶ بدن

ولی اکر ثبت نکنند پروندتون رو و فقط مدارکو ازتون  بگیرن و هر روز شمارو دنبال یک مدرکی بفرستن

اگر سال ۹۶ هم پرداخت کنن همون به سال۹۵ میدن