در بازنشستگی و مستمری توسط
خانمی هستم مطلقه و با 16 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی و 55 سال سن و بدلیل اینکه پدرم بازنشسته بانک بود و بعد از پدرم حقوقش به من تعلق میگرفت حق بیمه خود را پرداخت نکردم و درخواست بازنشستگی هم ننموده ام در حال حاضر بعد از فوت پدرم بانک میگوید بدلیل داشتن سابقه خوب تامین اجتماعی به شما حقوق پدرتان تعلق نمیگیرد و به تامین اجتماعی مراجعه کنید آیا راهی هست که بشود حقوق پدرم را بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه بامطلقه شدن وتحت تکفل پدر باشید ،حقوق بازنشستگی به شما تعلق میگیرد.در غیر اینصورت امکان دریافت مستمری نمیباشد.