در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه گذار اطلاعات مربوط به قد وزن و سوابق خانوادگی خود را با علم به اضافه نرخ داشتن اشتباه اعلام میکند. لطفا آثار این موضوع را تشرح فرمایید.؟
5 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

اگر معلوم شود كه بيمه شده اطلاعات سلامتي خود را غلط اعلام كرده است. اصل اول بيمه نامه كه حسن نيت است را زير پا گذاشته و بيمه گر حق دارد به صورت يكطرفه قرارداد را فسخ كند و يا در موارد بيماري خاص كه موضوع پوشش هاي بيمه اي باشد، جبران خسارت نكند يا تا سقف مورد تاييد پزشك معتمد بيمه و تعديل سرمايه ها جبران خسارت كند.