در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
اگر راننده، مقصر و فاقد گواهینامه باشد و تنها خود او آسیب دیده باشد مثلا شکستگی پا. و وسیله او بیمه باشد، بیمه خسارات شکستگی را می دهد؟ یا به طور کلی بیمه به رانندگان فاقد گواهینامه که خود مقصر شناخته شدند و دچار آسیب دیدگی شدند خسارت می دهد.؟ یا نه ؟ (بیمه ایران)

لطفا کامل و واضح جواب دهید در سوالات قبلی هیچ پاسخ واضحی داده نشده است.
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
در این موارد خسارت بدنی منجر به جرح پرداخت می گردد ولی اگر راننده فاقد گواهی نامه مقصر باشد، دیه فوت به ایشان تعلق نمی گیرد