در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام  درصورت داشتن شرایط لازم جهت بازنشستگی از زمان درخواست تازمان برقراری اولین حقوق بازنشستگی چقدر طول می کشد. متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مدت برقراری بستگی به محاسبه و مشمول قرار گرفتن بازنشستگی بستگی دارد

بهتر میباشد در زمان قبل از بازنشستگی نسبت به جمع آوری کل سوابق به شعبه آخر اقدام نمایید تا اطاله رسیدگی از سوی شعبه صورت نگیرد