در دیه و بیمه خودرو توسط
علت تاخیردرپرداخت دیه(خسارت به آسیب دیده )چیست؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
براساس قانون بیمه شخص ثالث
ماده ۳۱-  بيمه گر و صندوق حسب مورد مكلفند حداكثر پانزده روز پس از دريافت مدارك مورد نياز، خسارت متعلقه را پرداخت كنند.
ماده ۳۳  چنانچه بيمه گر يا صندوق به رغم كامل بودن مدارك، تكليف مقرر در ماده ) ۳۱ ( اين قانون را انجام ندهند و در پرداخت خسارت تأخير
كنند و يا بيمه گر تكليف مقرر در ماده ) ۳۲ ( اين قانون را انجام ندهد، به پرداخت جريمه اي معادل نيم در هزار به ازاي هر روز تأخير در حق زيان
ديده يا قائم مقام وي محكوم مي شود.

برای شکایت از عملکرد شرکتهای بیمه میتوانید با بیمه مرکزی تماس بگیرید
http://www.centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=form&order=show&lang=1&sub=0&PageId=1114&PageIDF=0&tempname=maintemplate

تلفن واحد شکایات بیمه مرکزی : 26214840 الی 42