در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
درپرداخت اینترنتی  بیمه ی عمربرای رمز عبور چه باید نوشت؟؟؟
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
در صورتی که شرکتی که شما از آن بیمه عنر خریداری کرده اید این امکان را داشته باشد باید از طریق سایت ان شرکت اقدام نمود
برای اینکار شما به اطلاعاتي جهت ورود به سامانه پرداخت نیاز دارید.
این اطلاعات معمولا بسته به شرکت بیمه، کد بیمه گذار، شماره بیمه نامه، کد ملی بیمه گذار، کد اعلامیه بدهکار و .... می باشد
برای دریافت این اطلاعت شما باید نامه تمدید یا فیش واریز داشته باشید.
در بعضي از شرکت های بیمه با توجه به اطلاعات درج شده رپی بیمه نامه شما می توان این اطلاعات را بدست آورد در غیر این صورت با تماس به نمایندگی صدور بیمه نامه، این اطلاعات را باید از ایشان دریافت نمایید
در صورتی که نمي توانید نمایندگی خود را پیدا کنید ضمن تماس با 118. شماره شرکت بیمه خود را گرفته و از بخش مشتریان شرکت بیمه، مشکل خود را حل نمایید.