در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من یک جوان 17ساله هستم ک هفت ماه دیگر ب 18سالگی میرم و از سن 15سالگی مشغول کار هستم ولی اطلاع ندارم ک میشود قبل سربازی بیمه شوم و این بیمه جزء سابقه ام بشود ب کار فرما میگم میگه قبل سربازی جزء سابقه بازنشستگیم نمیشود ممنون میشوم راهنماییم کتید ک من اگر خودم رو قبل از سربازی بیمه کنم سابقه میشود یا خیر ....ممنون
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
بله شما می توانید به شعب بیمه تامین اجتماعی رجوع نموده و تحت بیمه قرار بگیرید ، ولی قبل از رجوع یک مشاوره رایگان درباره بیمه های عمر و تامین اتیه نیز بگیرید حتما برای شما مفید خواهد بود.