در حادثه ناشی از کار توسط
سلام بنده 20 سال سابقه کارسخت  شاطر نانوایی بعلت گرمای زیاد 50درصد عصب  سمت راست گوشم از بین رفته بیمه چقدر غرامت  میدهد خاهشن راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام به این نوع بیماری که در حین کار وبه مرور زمان بوجود میاید بیماری حرفه ای میگویند وشما باید به کمیسیون پزشکی معرفی شوید وتشخیص درصد کمیسیون رو هیچ مشاوری نمیتواند به شما اعلام نماید این درصد با انجام آزمایشات وتشخیص پزشک کمیسیون میباشد