در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من قبلا تو کارگاهی کار میکردم وکابینت ودکورام دی اف نصب میکردم اما الان کار گاه جمع اوری شده اونجا بیمه بودم وماه 95هزار تومان پرداخت میکردم.کاار گاه ام دی اف کاری بود بعد از جمع کردن کار گاه کار فرما بیمه مارو هم قط کرده.مخواستم ببینم امکانش هست که بتونم خودمو بیمه کنم بطوری که از کمک دولت هم استفاده کنم وحق بیمه کمتری پرداخت کنم؟در ضمن ایا شغل ما جز مشاغل سخت محسوب میشه یا نه باتوجه به اینکه بشدت در معرض گردو خاک قرارداریم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه شما درکابینت سازی مشغول بودید ومشمول کمک دولت بودید وبیمه شما اجباری بوده وکمک دولت بشما تعلق میگرفت الان که بیکارشدید فقط میتوانید بیمه اختیاری واگر جواز کسب داشته باشید بیمه مشاغل ازاد شوید وواز میتوانید با کمترین درصد بیمه پرداخت نمایید ولی خیلی از چیزها به شما تعلق نمیگیرد پس تنها راه باقیمانده اینه که در یک کارگاه دیگه مشغول بکار شود تا حق بیمه کمتری پرداخت نمایید....ایمانی