در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
ایایم بیمه مثلا بیمه عمرایران ماهی ۲۰۰هزار بدم بهتره یا چندتا بیمه بانکهای مختلف باماهی ۵۰بدم ؟؟ و یکی بنانم پسر ۳ساله ام ویا خانمم یاخودم که ۴۰سالمه کنم بهتره ؟؟مثلا یکی برای خودم ۲۰ساله کنم ماهی ۵۰.
برای پسرم یکی ۲۰ ساله ماهی ۵۰هزار ویکی ۳۰ساله ماهی ۵۰هزار ویکی هم برای خانمم ۳۰ساله کنم ماهی ۵۰هزار.
2. دوم اینکه همه بنام خودم در ۴تاباماهی ۵۰کنم که فوت شدم برسه به خانم وبچه ام واگرم تااون موقع زنده بودم بگیرم بدم به پسر و همسرم .
شما کدومش پیشنهاد میکنید ؟؟؟
7 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود و تبریک برای آینده نگریتون این را در نظر داشته باشین خرید بیمه عمر ۵۰٪خدمات بیمه ای و ۵۰٪ سرمایه گذاری است و بعلت ریسکی بیمه بابت ضمانت مالی ۳۶۰ میلیون تومان که به شما میدهد تا سال پنجم ششم بخش بیمه ای پر رنگ تر از سرمایه گذاری است اگر هدف سرمایه گزاریه  یک شرکت را که سطح توانگری و عملکرد خوبی دارد را انتخاب کنید و  سالیانه و بدون افزایش خریداری کنید.
افتخار مشاور بیمهای شما