در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من سه سال سابقه ی بیمه عمر دارم و یک سال هم سابقه ی بیمه تامین اجتماعی، بیمه ی عمرم میتونه با تامین اجتماعی تلفیق بشه و سابقه ی بیمه ی تامین اجتماعی تلقی بشه ؟؟؟
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام

قبل از هر چیز به شما بابت انتخاب هوشمندانه تان برای خرید بیمه عمر تبریک میگویم و امیدوارم حتی اگر امکان واریز بیمه تامین اجتماعی خود را نداشتید، به بیمه عمر و بازنشستگی خود ادامه دهید. بیمه های عمر و بازشستگی بدلیل ماهیت سودآوری و سرمایه گذاریشان، خدمات ارزنده را به بیمه گذاران خود ارائه میدهند.

در مورد پاسخ به سوال ویژه شما مبنی بر امکان تلفیق سابقه بیمه عمر با تامین اجتماعی عرض میکنم که خیر سوابق بیمه های عمر و تامین اجتماعی قابلیت تبدیل و تلفیق به یکدیگر را ندارند. و البته این امر بدلیل مستقل بودن شرکت های بیمه بازرگانی از بیمه های اجتماعی ، اجتناب ناپذیر می باشد.

برایتان عمری طولانی و بیمه عمری سرشار از سود و بازنشستگی رویایی آرزو میکنم