در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه ماشین نیسان نزدیک به دو سال است که تموم شده حالا برای بیمه مجدد جریمه داره یا از تخفیف کسر میشه؟نرخ جریمش چطوریه ؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
در خدمت صورتی که شما تا حداكثر یکسال بیمه ثالث خودرو را تمديد نفرمایید برای تخفیف بیمه نامه شما مشکلی پیش نمی آيد اما باید بابت هر روز دیرکرد مثلا در بیمه ایران مبلغ دو هزار و هفتصد و نود تومان و در کل حدود یک ميليون تومان جریمه پرداخت نمایید
اما در صورتی که عدم تمدید بیمه نامه شما از یک سال بیشتر شد، خودرو شما فاقد بیمه نانه تلقی خواهد گرديد و مثلا در بینه ایران برای صدور بیمه نانه باید مبلغ دو ميليون و سیصدو سی و هفت هزار تومان پرداخت نمایید.