در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام خسته نباشید من زنگ زدم بیمه شماره پروندمو دادم عزیز پرونده منو دیدن همکاراتون بعدش به من گفتم 10 روز یا 12 روز دیگه بیاید بیمه حواله رو بگیرد ببرید دادسرا.دادسرا کجاست همون جایی یا همون منتقه ای که تصادف کردم درسته بعدش حواله رو چرا باید بره دادسرا میشه جوابمو بدین بعدش چی میشه ممنون خسته نباشید.
1 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
دادسرایی که شکایت کردید و به شما حکم میزان دیه رو داده
و شما حکم رو به بیمه بردید  و بیمه موظف در جواب دادسرا حواله مبلغ دیه تعیین شده رو صادر کنه و شما بعد از اینکه به دادسرا ببرید حواله رو میتونید وصول کنید.