در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام
حدود 5سال سابقه بیمه اجباری دارم. چند ماهه که بیکار شدم.بنظرتون برای جلوگیری از قطع شدن بیمم تا پیدا کردن یک کار مناسب چکار کنم؟اگه بخوام بیمه اختیاری رد کنم مبلغ پرداخت بیمه در حال حاضر چقدر است؟(بیمه ای که هم درمان رو شامل بشه و هم...کلاًهمه مزایای تامین اجتماعی یا همون بیمه اجباری رو شامل بشه).تشکر
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)
سلام بیمه اجباری تامین اجتماعی مزایایی دارد که بیمه اختیاری ندارد مثل بیمه بیکاری
ولی برای ادامه سوابق بیمه می تونید از بیمه اختیاری استفاده نمایید تا شغل جدید پیدا نمایید