در بیمه بیکاری توسط
باسلام.بمدت16سال در اداره دولتی بصورت قراردادخریدخدمت مشغول بکاربودم وحالا که میخواستن رسمی ام کنن مدیرکل که رابط گزینش هم هست  به جای بنده پسربرادرش را اوردوبا رسمی شدن وادامه اشتغال بنده موافقت نشدومن ماندم با از دست رفتن سالهای جوانی وچهارفرزندوجیب خالی.....لطفا چگونه میتونم بیمه بیکاری استفاده کنم.ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت پرداخت حق بیمه بیکاری توسط کارفرما دریافت بیمه بیکاری امکان پذیر میباشد اما معمولا دستگاههای دولتیمبلغ 3 درصد حق بیمه بیکاری را به شعبه تامین اجتماعی پرداخت نمیکنند و متاسفانه اگر این امر اتفاق افتاده باشد شما نمیتوانید از مزایایی بیمه بیکاری استفاده نمایید