در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام. خواهر بنده در شورای حل اختلاف مشغول بکار است  حقوق ماهیانه اعضا شورا بسیار اندک است اما از سه سال قبل بیمه آنها را پرداخت کرده اند  و دفترچه بیمه درمان تامین اجتماعی دریافت داشته است از طرفی شوهر ایشان عضو نیروهای مسلح میباشد و برای خانمش از قبل دفترچه درمان نیروهای مسلح گرفته حالا خواهر بنده میخواهند دفترچه تامین اجتماعی را باطل و از پرداخت حق بیمه درمان معاف شوند و از دفترچه بیمه نیروهای مسلح استفاده کنند راهنمایی فرمایید    با تشکر
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر این کار امکان پذیر نمیباشد و سهم بیمه اجباری معادل 30 درصد مزد میباشد که 7 درصد آن حق کارمند میباشد و نمیتوانید با عدم دریافت واستفاده از خدمات درمانی مبلغ حق بیمه کارمند رانپردازید