در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من میخوام خودموبیمه عمرکنم 25سالمه ماهیانه 50تومن اگه میشه راجع به مزایا ونرخ سودش رو بین 15یا20سال توضیح دهید
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)

شما با پرداخت ماهیانه 50 هزارتومان و با افزایش 15% حق بیمه سالانه برای رفع اثر تورم:

دارای حداقل اندوخته های زیر می شوید: (با نرخ تضمینی بیمه مرکزی)

مدت 15 سال: 42 میلیون تومان

مدت 20 سال:

108 میلیون تومان
مدت 25 سال: 254 میلیون تومان
مدت 30 سال: 571 میلیون تومان

این اعداد ارزش بازخرید بیمه نامه ای به سن شما و به روز از سامانه آنلاین بیمه پاسارگاد می باشد.

موفق باشید.