در لیست بیمه توسط
سلام دوفروشگاه بايك سندملكي كه متعلق به 5برادرميباشدوهرفروشگاه چندنفرپرسنل داردولي بدليل بالابودن هزينه تفكيك سندومقداري هم اختلافات خانوادگي وضعيت ارسال ليست بيمه يكي ازفروشگاهها بلاتكليف مانده وچون قبلا براي هردومغازه يك ليست ردميشده به دلايل اشاره شده(اختلاف)براي پرسنل يك فروشگاه تماما ترك كاراعلام وارسال ليستشان معوق مانده وازطرفي شعبه بيمه مربوطه بااستنادبه قانون تامين اجتماعي عدم تفكيك سندوبالطبع عدم شمول دريافت كدكارگاه را براي فروشگاه دوم عنوان ميكند. لطفا راهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام.باتوجه به اینکه کد کارگاهی بیمه بر روی کدپستی ملک شما صادر میشود،وهمچنین وجود یک کدپستی برای تمام ملک شما وعدم تفکیک سند آنها امکان اخذ کد کارگاه جدید نمی باشد.بنابراین شما بایدتا زمان تفکیک سند از همان کد قبلی استفاده نمایید.در غیر اینصورت مشمول جریمه عدن واریز بیمه خواهید شد.