در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
حال بعد از گذشت سالیلن دراز از بدو تاسیس سازمان اهدافی که قرار بود مورد برسی و مو شکافی قرار گیرد تا هم سلامت نیروی انسانی که سرمایه اصلی هر سرزمینی را تامین می کند و به اشکال مختلف می تواند سهم بزرگی از امنیت و رفاه و آسایش و آرامش را هم برای خود و هم برای جامعه پدید آورد متاسفانه در این راستا نه گامی موثر بر داشته بل سبب گردیده که در فضای عمومی جامعه فاصله غنی و فقیر بیشتر شده و همچنین فضا برای بازی ثروتمندان و طالبان قدرت و باند بازی های غیر اصولی که هیچ کمکی به سطح آرامش روحی وروانی اکثریتی که هیچ نمی دانند فردا چه بلایی بر سر شان می آید . دوست داشتم برنامه زمانبندی شما و اهدافی که براحتی به آن دستیابی می کنید بدانم . با تشکر محمد زادمهر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام.در صورت عدم تمکین سازمان تامین اجتماعی به قوانین ومقررات،باید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمود.