در بیمه بیکاری توسط
با سلام یک سال پیش از کارگاهی اخراج شدم به اداره کار مراجعه و بعد از مدتی کارفرما موظف به پرداخت حقوق و بیمه تا پایان قرارداد شد بنده از روز اول برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کردم و نزدیک هفت سال بیمه دارم در کارگاه اخر کار میکردم دو ماه از یک سال کم داشتم که کار فرما یا توجه به محکومت پرداخت سه ماه بیمه از یک سال هم میگذشت اما بیمه تامین اجتماعی میگوید تا زمانی که کارفرما سه ماه را پرداخت نکند نمیتوانی برای بیمه بیکاری اقدام کنی با توجه به یک سال از زمان بیکاری بنده و بارها بارها به بیمه تامین لجتماعی رشت مراجعه کردمفقط میگویند باید کارفرما پرداخت کند بعد دو بارهم اخطار برای پرداخت مبلغ بیمه از سوی کارفرما ابلاغ شد اما اقدامی نکرده ایا هیچ راهی برای من وجود ندارد بنده بیکارم و خرج کش خانواده اگر کارفرما پرداخت نکند وسالها سال طول بکشد تکلیف من چیست .هیچ کسی هم به من جواب به جز پرداخت کارفرما در هر موقع و یا سالها نمیدهد بیمه خسارت خود را بابت تاخیر میگیرد پس من چه کع یک سال گذشته حتی هیچ اقدامی نمیتوانم بکنم با تشکر لطفا مرا راهنمایی کنید در بد شرایطی قرار گرفته ام یا تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام شما می تونید جریمه حق بیمه مربوطه را خودتان پرداخت نمایید و سوابق مربوطه برای شما منظور شود تا بتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

و اسناد پرداختی را می توانید به دادگاه ارایه دهید و هزینه پرداخت شده را از طریق دادگاه از کارفرما دریافت نمایید

یا

با توجه به رای اداره کار و استنکاف از پرداخت حق بیمه میتوانید به دادگاه کیفری شکایت کنید