در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
ابان سال ۹۴ با ماشینی تصادف کردم که راکب موتور سیکلت بدون بیمه وبدون گواهینامه بودم که طبق کروکی راننده ماشین صد در صد مقصر اعلام شد ضمنا دچار شکستگی استخوان های نازک نی و بزرگ نی وهمچنین فلج عصبی ،عصب پرونئال پای راست شدم بطوری که قادر به حرکت دادن پایم نیستم .
و پزشک قانونی یک سال استراحت نوشته
ایا دیه به من تعلق میگیره و دیه ی تقریبی من چقدر میشود
ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
۰۹۳۸۳۰۹۴۸۱۱
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

مقصر حادثه دارای گواهینامه معتبر و دارای بیمه شخص ثالث معتبر می باشد

زیان دیده حادثه فاقد گواهی نامه معتبر و فاقد بیمه شخص ثالث معتبر می باشد

شرکت بیمه خسارت وارده را جبران می نماید ولی زیان دیده به دلیل نداشتن گواهینامه معتبراز طرف پلیس راهنمایی و رانندگی جریمه می شود

*  راننده فاقد بیمه شخص ثالث معتبر می بایست بیمه نامه معتبر شخص ثالث خریداری نماید

اطلاعات تکمیلی در :