در دیه و بیمه خودرو توسط
با موتور سيكلت تصادف كردن راننده موتور پسر 13ساله هست من مقصر شدم ميخواستم بدونم حكم دادسرا چي هست
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

مقصر حادثه دارای گواهینامه و بیمه شخص ثالث معتبر می باشد

زیان دیده حادثه فاقد گواهی نامه و بیمه شخص ثالث معتبر می باشد

شرکت بیمه خسارت وارده را جبران می نماید ولی زیان دیده به دلیل نداشتن گواهینامه از طرف پلیس راهنمایی و رانندگی جریمه می شود

*  راننده فاقد بیمه شخص ثالث معتبر می بایست بیمه نامه معتبر شخص ثالث خریداری نماید

اطلاعات تکمیلی در:

پرداخت خسارت جانی و مالی تصادف رانندگی براساس قوانین