در بیمه روستایی و عشایر توسط
با سلام
وقتی که با ده سال سابقه و 60سال سن سازمان تامین اجتماعی افراد را بازنشسته اعلام می کند
آیا رویه صندوق یعنی 15 سال خلاف قانون نیست !
در تامین اجتماعی می توانی مابالتفاوت تا ده سال را یکجا پرداخت کنی ولی تاکنون این امر در بیمه روستائییان شدنی نیست!
درآنجا مزایای درمان هست ولی در این جا نیست !
وایا من 60ساله زنده می مانم که تا 15سال بیمه پرداخت کنم و بتوانم از مزایای صندوق عشایر استفاده نمایم !
لطفا توضیح دهید
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه تامین اجتماعی داراری قوانین خاص خود هست و بیمه روستاییان داراری قوانین خاص برای خود

برای مثال حق بیمه ای که در بیمه روستایی پرداخت می شود قابل مقایسه با حداقل پرداختی حق بیمه در تامین اجتماعی نمی باشد

 در زمینه درمانی نیز پوشش درمانی روستاییان توسط بیمه سلامت انجام می شود

مزایای عضویت در  صندوق بیمه روستاییان و عشایر

مستمری پیری، مستمری بازماندگان و از کارافتادگی کلی از جمله مزایای این صندوق محسوب می شود

اطلاعات تکمیلی در :

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری