در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)

اینکه دوتا بیمه از دوتا شرکت بیمه بگیریم بهتره یا این که یکی بگیریم ولی با قیمت بیشتر؟

مثلا دوتا صد تومانی از دوتا شرکت بهتره یا یک دویست تومانی از یک شرکت؟

اینا چه فرقی با هم دارند؟

ممنون

3 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود
دوست عزیز اولا باید دید هدف شما از خرید بیمه زندگی چیست؟
ولی در حالت کلی داشتن دو بیمه نامه این مزایا رو داره که اولا از خدمات متنوع هر دو شرکت استفاده میکنید
ثانیا اگر زمانی احتیاج مالی داشتین میتونید یکی و بازخرید و دیگری و نگه دارید و ثالثا ریسک و تقسیم کردید