در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من با خودروی نیسان که درحال تعمیر برروی پل بودن وهیچ علام هشداردهنده توی مسیر قرار نداده بودن تصادف کردم کارشناس تصادفات نتیجه راپنجاه پنجاه اعلام کرد خسارت خودروی من وخودمن که درتصادف بینی ام شکسته را راننده نیسان یا به نوشته کارشناس عوامل زیربط باید بدهند ومشکل من با بیمه ایران است چون که میگویید پرونده نا مفهوم است اگربرخوردبانیسان بوده خسارت شمارابایدنیسان بدهد واما اگر هم به نیسان بوده وهم به جدول خسارت شما بین پیمانکار ونیسان است با وجودکارشناسی شدن پنجاه پنجاه بنده این وسط گیر افتادم ممنونم اگر کمکم کنید
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام .وتبریک سال نو
درصورتی که رای دادگاه صادر شده باشد بیمه ایران در این زمینه تخلف نموده و قابلیت پیگیری دارد .
درصورتیکه رای دادگاه صادر نشده باشد و تنها جهت دریافت پنجاه درصد خسارت مالی مراجعه نموده باشید و بیمه ایران خسارت شما را نپرداخته باشد .با توجه به بروکراسی اداری شکایت در این خصوص بهتر میباشد اجازه دهید رای کیفری مربوط به شکستگی بینی شما صادر گردد ودر آن رای مسببین کاملا مشخص میشوند .در اینصورت بیمه ایران علاوه بر پنجاه درصد دیه شما پنجاه درصد خسارت مالی شما را نیز پرداخت خواهد کرد.
محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری