در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,510 امتیاز)
فردی ک دو بیمه زندگی خریداری کرده اگر دچار حادثه شود هزینه های پزشکی ناشی از حادثه و پوشش از کارافتادگی رو میتونه از هر دو شرکت دریافت کنه؟
یا اگر دچار امراض خاص مثلا سکته قلبی شد ، هر دو بیمه مبلغ تو جدول رو پرداخت میکنن؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

در بیمه هزینه های قابل جبران تنها تا سقفی که بیمه گذار هزینه کرده جبران میشود اما هزینه های غیر قابل جبران در هر چند بیمه تا هر سقفی قابل جبران است

برای مثال

اگر بیمه شده 2 بیمه عمر دارد و سرمایه امراض خاص در هر بیمه 3 میلیون تومان است و لایشان در اثر ابتلا به سرطان 5 میلیون تومان هزینه کرده باشد تنها میتواند از هر دو شرکت تا سقف 5  میلیون پس بگیرد با هر نسیتی که خود تمایل دارد

اما اگر دچار نقص عضو یا فوت شده است تمام سرمایه مشخص شده برای فوت یا نقص عضو را میتواند از همه شرکتهای بیمه گر پس بگیرد