در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
3 پاسخ
توسط
بیمه گذار موظف است هنگام خرید بیمه نامه ذینفع ( استفاده کننده یا استفاده کنندگان ) را تعیین نماید و در صورت مشخص نبودن استفاده کنندگان سرمایه بیمه نامه به نسبت مساوی بین وراث قانونی بیمه شده پرداخت خواهد شد .
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،مبلغ اندوخته به اضافه سرمایه فوت به هر علت به کسی یا کسانی که خود فرد  تعیین کرده خواهد رسید. که در طول مدت قرارداد قابل تغییر میباشد.