در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام.من در تاریخ 1395/06/31 بیمه ی خدمات درمانی ام به اتمام رسیده است و با توجه به این که دوران تحصیلم در مقطع کارشناسی به اتمام رسیده است و بیکار هستم.می خواستم ببینم چه نوع بیمه ی تامین اجتماعی با شرایط مناسب بخصوص از لحاظ هزینه به من پیشنهاد میشود.آیا باید بیمه اختیاری بکنم یا خویش فرما؟فرق این دو چیست ؟و پیشنهاد شما چیست؟با تشکر از پاسخ گویی شما.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور کلی به بیمه هایی که خود بیمه شده اصلی پرداخت می کند بیمه خویش فرما می گویند که شامل بیمه اختیاری، بیمه مشاغل آزاد، بیمه کارگران ساختمانی و....

برای تحت پوشش قرار گرفتن هرکدام از این نوع از بیمه های داشتن برخی شرایط الزامی می باشد مانند حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه برای بیمه شدن در بیمه اختیاری و ...

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری