در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام‌ و خسته‌ نباشید‌ قبلا‌ شوهرم‌ بیمه‌ تامین‌ اجتماعی‌ بود‌ چون‌ بیکار شد‌ بیمه‌ سلامت‌ شدیم‌ حالا‌ من‌ باردار‌ هستم‌
بیمارستان‌ میلاد‌‌ قبول‌ میکنه‌ تا‌ بیمه‌ تامین‌ اجتماعی‌‌ شوهرم‌ درست‌ بشه
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بیمارستان میلاد فقط بیمه تامین اجتماعی را تحت پوشش دارد و درصورتی که از دفترچه درمانی دیگر سازمان های بیمه گر استفاده می کنید نمی توانید از این بیمارستان استفاده نمایید