در صندوق بازنشستگی کشوری توسط
سلام   کارمند رسمی اداره دولتی هستم ۲۳ سال و۹ ماه سابقه خدمت و۴۷ سال سن ام می باشد چگونه می توانم بازنشست شوم
توسط (100 امتیاز)
با سلام کارمند استخدام رسمی شرکت هواپیمایی هستم و 20 سال سابقه دارم و 41 سال سنم است. به دلیل عوارض پوستی و حالات افسردگی که در خودم احساس میکنم . میخواهم خودم را بازنشسته کنم. در شرکت هواپیمایی ،در صورتی که کسی بازنشسته شود ،پاداش پایان خدمت که همان کسورات بازنشستگی میگیرد + باقیمانده حق صندوق کارکنان + پول فروش مرخصی+ حقوق بازنشستگی .آیا من میتوانم خودم را بازنشسته کنم؟ در صورت بازخرید چه اتفاقی برای این حقوق و مزایای من می افتد ؟ و اگر کاری کنم که اخراج شوم چه اتفاقی برای حقوق و مزایای من می افتد؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

امکان بازنشستگی منوط به داشتن سی سال سابقه در دستگاههای دولتی میباشد مگر براساس نطریه پزشکی از کارافتاده تلقی و میتوانید بازنشستگی براساس میزان سابقه بعداز تایید کمیسیون پزشکی درخواست نمایید