در سوابق بیمه توسط
سلام و خسته نباشید

آیا در صورتی که کارفرما جریمه داشته باشد سوابق را در سایت نشان نمی دهد ؟

و اینکه اضافه شدن به لیست بیمه به چه صورت هست (به من یک نامه دادن و به شعبه بیمه مراجعه کردم اما در سوابق مشخص نیست و کارفرما می گوید به علت بدهی قبلی بوده والا بیمه برای من رد شده )

با سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اول نسبت به دریافت لیست از کارفرما اقدام نمایید چون این چیزی که میفرمایید ربطی به عدم نشان ندادن سابقه ندارد اما اگر کارفرما بدهکار باشد سازمان تامین اجتماعی تا وصول مطالبات از اخذ لیست های جدید از کارفرما خود داری مینماید البته اگر لیست هم به شعبه ندهد نیز مشمول جرایم عدم ارسال لیست خواهد گردید

در صورتی که اسم شما در لیستهای قبلی بوده باشد و به شعبه قبلا ارسال شده باشد نیز برای کارفرما نسبت به آخرین لیست بدهی و برای پرسنل آخرین لیست نیز سابقه ایجاد خواهد گردید