در لیست بیمه توسط
در لیست بیمه ارسال شده ونهایی شده برای یکی از پرسنلی که قطع همکاری کرده ترک کار نخورده وحقوق وبیمه محاسبه شده وفیش دریافتی نیز با حقوق این فرد محاسبه شده ولی هنوز پرداخت نشده وهمچنین ترک کار این شخص با نامه به تامین اجتماعی ووزارت کار اعلام شده وثبت دبیرخانه شده ایا امکان اصلاح وجوددارد
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
لیست ارسالی و تایید شده امکان اصلاح و کسر بیمه تعلق گرفته وجود ندارد