در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باعرض سلام اینجانب دارای بیمه تامین اجتماعی (بیمه رانندگان )هستم که هرماه پول بیمه ام سربرج پرداخت میکنم لکن این برج (برج 6) نتونستم حق بیمه ام راپرداخت کنم ولی امروزهمین که توی سایت رفتم نگاه کردم دیدم پول بیمه ای که بایدپرداخت کنم دوبرابر شده فقط بخاطر نصف روز تاخیر امروز تاریخ 1/7/1395است آخرین مهلت پرداخت هم تاریخ 31/6/1395بوده آیاراهی است که بخاطر این یک روز جریمه نشوم الان که پای کامپیوترهستم درگاهایی که توی سایت است هم خرابه لطفا راهنمایی بفرماییدحتی رفتم جلو عابربانک اون هم پیغام خطا میده میگه شناسه پرداختت اشتباه است
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بعید است دو برابر شده باشد . باید فیش جدید تهیه کنید اگر قراردادتان باطل نشده باشد . توصیه می کنم حتما به شعبه بیمه تان مراجعه کنید .

با تشکر