در بیمه آتش سوزی توسط
فسخ بیمه نامه آتش سوزی به چه صورتی است؟
2 پاسخ
توسط
بیمه‌گر و بیمه‌گذار هر زمان که بخواهند می‌توانند تقاضای فسخ قرارداد بیمه را بکنند. در این صورت:
•اگر تقاضای فسخ از طرف بیمه‌گذار باشد حق‌بیمه قرارداد تا آن زمان بر اساس تعرفه کوتاه مدت محاسبه می‌شود و مابقی مسترد خواهد شد.
•اگر تقاضای فسخ از طرف بیمه‌گر باشد حق بیمه قرارداد تا آن زمان بر اساس تعرفه روزشمار محاسبه می‌شود و مابقی مسترد خواهد شد.
* مبلغ حق بیمه بر اساس تعرفه کوتاه مدت بیشتر از مبلغ آن بر اساس روزشمار است.
توجه: هنگامی‌که تعرفه کوتاه مدت در مورد حق بیمه اعمال می‌گردد منافع بیمه‌گر مدنظر است و هنگامی که تعرفه روزشمار مورد استفاده قرار می‌گیرد منافع بیمه‌گذار مدنظر است.
توسط (54,350 امتیاز)
دوست گرامی سلام و وقت به خیر

فسخ بیمه نامه به دو صورت کوتاه مدت و روز شمار می باشد ، که در صورت فسخ از طرف بیمه گر حق بیمه به صورت روزشمار و در صورت فسخ از طرف بیمه گذار حق بیمه به صورت کوتاه مدت محاسبه خواهد شد.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو