در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و خسته نباشید من در کارخانه ای کار میکنم که حدودا ۲۰۰۰ نفر کارگر دارد در قسمتی که من مشغول هستم پایان سال ۹۴ هفت نفر بازنشتگی با سخت و زیان آور داشتیم اکنون که فرم بازنشستگی پر نموده ام کمیته بدوی مرا رد و میگویند که از مرکز بهداشت رد شدم و باید اعتراص نمایم   البته باید یاداوری نمایم که ۲۰ نفر از همکاران فرم نوشته اندولی فعلا جواب من آمده است شرایط نفرات بازنشسته۹۴ بامن فرقی نمیکند لطفا مرا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شغل شما با همکارانتان که بازنشست شده اند یکی میباشد این شرایط سخت وزیان آور هم باید به شما ارفاق داده شود اما چنانچه با حل مسایل بهداشتی وفیزیکی شما رو از حالت سخت وزیان آور خارج کرده اند شما باید تا زمانیکه این شرایط مهیا نشده از تاریخ شروع بکار در همان شغل تا تاریخ حل مشکلات بهداشتی وفیزیکی که شغل شما را از سخت وزیان آور خارج کرده باید نسبت به تایید این مدت اقدام نمایید