در بیمه درمان تکمیلی توسط
بسمه تعالی

سلام علیکم

میخواستم بدونم دوره انتظار مثلا برای زایمان صرفا برای گرفتن هزینه زایمان است (یعنی هزینه زایمان پرداخت میشود ولی بعد از تمام شدن دوره انتظار) یا اگر زایمان پیش از اتمام دوره انتظار اتفاق بیفته هیچ هزینه ای پرداخت نمیشه؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام اگر زایمان پیش از اتمام دوره انتظار اتفاق بیفته هیچ هزینه ای پرداخت نمی شود و باید دوره انتظار به اتمام برسد تا بیماری یا زایمان تحت پوشش بیمه قرار گیرد

دوره انتظار مدتی است که در طول آن تعهدی نسبت به ارایه خدمات موضوع قرارداد وجود نداشته و برای تامین مزایای خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی سه ماه و برای زایمان و سزارین بسته به قرارداد 6 تا 9 ماه میباشد

اطلاعات تکمیلی در :

منظور از دوره انتظار در بیمه یعنی چی ؟