در بیمه آتش سوزی توسط
2 پاسخ
توسط
در بیمه آتش سوزی خطرات آتش سوزی، انفجار و صاعقه بعنوان خطرات اصلی تحت پوشش قرارمی گیرند و به تبع آن و حسب درخواست بیمه گذار خطرات اضافی از قبیل زمین لرزه، طوفان، سیل، سرقت، ترکیدگی لوله آب و غیره تحت پوشش قرار می گیرند.شایان ذکر است که دربیمه های آتش سوزی بالغ بر30پوشش خطرات تبعی قابل ارایه میباشد.
توسط (54,350 امتیاز)
دوست گرامی سلام و وقت به خیر

بیمه نامه های آتش سوزی شامل خطرات آتش سوزی ، صاعقه و انفجار می باشند،که به اختصار به آن آصا می گویند.همچنین شامل خطرات اضافی که به درخواست بیمه گذار به بیمه نامه اضافه می شود نیز هستند که از جمله آن می توان به خطر سیل،زلزله،طوفان،ترکیدگی لوله های آب،سقوط هواپیما،ظروف تحت فشار صنعتی،شکست شیشه،سرقت، و غیره اشاره کرد.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو