در بیمه آتش سوزی توسط
4 پاسخ
توسط
بیمه‌نامه آتش‌سوزی مانند سایر بیمه‌های دیگر معمولاً از ساعت 24 روز معین شروع می‌شود و تا ساعت 24 روز معین (مثلاً یکسال بعد) خاتمه می‌یابد. مدت بیمه آتش‌سوزی معمولاً یکسال است، برای زمانهای کمتر از یک سال تعرفه کوتاه مدت و برای مدت زمان مازاد بر یک یکسال از تعرفه روز شمار استفاده می‌شود.
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

مدت بیمه نامه آتش سوزی معمولا مانند سایر رشته های بیمه ای یکساله از تاریخ شروع بیمه نامه می باشد. البته در تمدید بیمه آتش سوزی باید به ساعت روز اتمام بیمه نامه دقت نمود چون برخی شرکت های بیمه ساعت 12 ظهر و برخی دیگر 12 شب را ملاک شروع بیمه نامه قرار میدهند که در بیمه نامه شما درج میگردد.

البته در بیمه نامه های مرهوناتی که فرد مال مورد رهن خود را به نفع بانک بیمه می نماید( وقتی مال یا ملک برای دریافت وام در رهن بانک است)، مدت بیمه نامه صادر شده به مدت بازپرداخت وام می باشد که عمدتا از یکسال بیشتر است.