در بیمه روستایی و عشایر توسط
سلام پدر من ۷۸سال سن دارد حدود۴سال بیمه -تامین اجتماعی پرداخت نمود و۹سال بیمه -روستای.ایا میتواند این دو بیمه راباهم ترکیب کرد واز بازنشستگی استفاده کند پدر من در روستای پنداس زندگی میکند؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام باید سوابق بیمه ای خود را از در یک صندوق بیمه ای تجمیع نمایید برای مثال 9 سال سابقه بیمه روستایی را به بیمه تامین اجتماعی انتقال دهد یا بلعکس

در محاسبه هزینه انتقال سابقه از هر صندوق بیمه ای به صندوق دیگر می توانید به شعب تامین اجتماعی و دفاتر کارگزاری بیمه روستایی می توانید مراجعه نمایید

اطلاعات تکمیلی در:

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی