در دیه و بیمه خودرو توسط
شرایط و هزینه های تغییر مالکیت سند موتور چیه؟؟ درضمن بیمه موتور تموم شده برا بیمه کردن دوباره به نام خریدار ،حتما باید اول سند موتور بنام خریدار بشه یا الانم میتونم به اسم خودم بیمه کنم؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز برای صادر کردن بیمه شخص ثالث موتور سیکلت یا اتومبیل  هر کسی میتواند آنرا بیمه کند

ماده۲ـ كليه دارندگان وسايل نقليه موضوع اين قانون اعم از اينكه اشخاص حقيقي يا حقوقي باشند مكلفند وسايل نقليه خود را در قبال خسارت بدني و مالي كه در اثر حوادث وسايل نقليه مذكور به اشخاص ثالث وارد مي شود حداقل به مقدار مندرج در ماده (۸) اين قانون نزد شركت بيمه اي كه مجوز فعاليت در اين رشته را از بيمه مركزي داشته باشد، بيمه كنند.

تبصره۱ـ دارنده از نظر اين قانون اعم از مالك و يا متصرف وسيله نقليه است و هر كدام كه بيمه نامه موضوع اين ماده را تحصيل كند تكليف از ديگري ساقط مي شود.

ماده۶ ـ از تاريخ انتقال مالكيت وسيله نقليه، كليه حقوق و تعهدات ناشي از قرارداد بيمه موضوع اين قانون به انتقال گيرنده منتقل مي شود و انتقال گيرنده تا پايان مدت قرارداد بيمه، بيمه گذار محسوب مي شود.