در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بنده قبلابه عنوان کارگرساختمانی بیمه شدم ولی به علت کم شدن کارساختمانی مجبور به کار دریک کارخانه شدم که الان بیمه ام بصورت اجباری توسط کارفرما پرداخت میشه اگرترک کارکنم وبه کارساختمانی برگردم وبیمه اجباری ام قطع شود دوباره میتونم بیمه کارگرساختمانی شوم؟
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام در صورت داشتن شرایط لازم برای این بیمه مثل داشتن کارت مهارت و اشتغال در صنف کارگران ساختمانی و...

و انجام شدن ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی (باز بودن سایت ثبت نام ) می تونید برای بیمه کارگران ساختمانی اقدامات لازم را به عمل آورید

اطلاعات تکمیلی در :

قانون بیمه‌ تامین اجتماعی کارگران ساختمانی