در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
سلام وخسته نباشید
من سال 93تصادف کردم وطرفمم ازون روز دیگه نیومد یعنی متواری شده .ماشینشم بااستعلام پلاکش مشخص شد دارای بیمه میباشد
حکم صادره سال95هستش وتمامی مدارک وقطعیت حکم رو به بیمه بردم ولی الان بیمه هرموقع میرم جهت دریافت خسارت میگن هنوز داریم بررسی میکنیم...میگن باید اصل بیمه نامه و طرف مقصر خودش بیاد ،منم میگم این دوساله متواری شده من چطور میتونم بیمه نامه و خودشو بیارم ،برمیگردن میگن به ما ربطی نداره....
خواهشا راهنمایی کنید من از چه راهی برم که بیمه تامین خسارت کنه؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

با توجه به رای صادره و استعلام دریافتی برعلیه شرکت بیمه دادخواستی تنظیم و شرکت بیمه را محکوم به پرداخت خسارت نمایید

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه