در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام لطفا پاسخ بدید
راننده موتور سیکلت که زیر ۱۸سال باشد و بیمه باشد  و گواهینامه نداشته باشد و به ی بچه  زیر ۵ سال بزند و او مقصر باشد  بیمه تعلق میگیرد ب بچه    و موتور رو میخابونن یا نه ممنون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود

بدلیل گواهینامه نداشتن رانده موتورسیکلت طبق ماده 6 قانون قدیم و ماده 15 قانون جدید خسارت به زیاندیده پرداخت شده و متعاقبا از مقصر باز پس گرفته میشود

 ماده۱۵ـ در موارد زير بيمه گر مكلف است بدون هيچ شرط و اخذ تضمين، خسارت زيان ديده را پرداخت كند و پس از آن مي تواند به قائم مقامي زيان ديده از طريق مراجع قانوني براي بازيافت تمام يا بخشي از وجوه پرداخت شده به شخصي كه موجب خسارت شده است مراجعه كند:

الف ـ اثبات عمد مسبب در ايجاد حادثه نزد مراجع قضائي

ب ـ رانندگي در حالت مستي يا استعمال مواد مخدر يا روانگردان مؤثر در وقوع حادثه كه به تأييد نيروي انتظامي يا پزشكي قانوني يا دادگاه رسيده باشد.

پ ـ در صورتي كه راننده مسبب، فاقد گواهينامه رانندگي باشد يا گواهينامه او متناسب با نوع وسيله نقليه نباشد.

ت ـ در صورتي كه راننده مسبب، وسيله نقليه را سرقت كرده يا از مسروقه بودن آن، آگاه باشد.